Deze villa biedt schitterende uitzichten op zee en naar de stad.

Sabadeco Crown Terrace ligt aan de westkant van het eiland Bonaire in een van de meest up market gebieden. Het uitzicht over het eiland, de oceaan en de spectaculaire zonsondergangen zijn zeker adembenemend.. Sabadeco is een luxe woonwijk op Bonaire, gelegen ten noorden van de stad Kralendijk. In deze rustige woonwijk ligt deze prachtige ruime villa. Een koele bries, lekker relaxen op het overdekte terras of aan het zwembad of lekker luieren in de schaduw onder de gazebo. Prachtige vergezichten op Klein Bonaire en Curaçao. Het uitzicht is adembenemend!

Geniet van alle luxe van deze prachtige villa met alle privacy van uw eigen huis. Deze mooie 4 slaapkamer villa biedt een luxe ontsnapping, met een fantastisch uitzicht over zowel de stad als de zee. Ideaal gelegen in de heuvels van Sabadeco, op vijf minuten rijden naar het strand en minder dan tien minuten naar het centrum. Kom kijken wat deze villa te bieden heeft.

Deze spectaculaire villa met 4 slaapkamers, 4 badkamer is groot genoeg voor een familie of een groep om samen te genieten van hun vakantie en toch privacy te behouden. Deze woning is onlangs gerenoveerd met allerlei nieuwe artikelen en meubelen die men kan verwachten bij een luxe woning. Er zijn verscheidene plaatsen om te eten of gezellig samen te zitten. Een ruime woonkamer en een grote overdekte porche creëren een uitstekende ruimte voor de hele groep, dit huis biedt plaatsen genoeg om te genieten van elk aspect van uw vakantie.

De volledig uitgeruste keuken maakt koken een plezier met alle apparatuur zoals een vaatwasser, magnetron, dubbel deurs koelkast, allerlei potten en pannen, glazen en nog veel meer. Twee schuifdeuren en 2 openslaande deuren leiden rechtstreeks naar de grote overdekte porche. Aan de grote ontbijt / diner tafel is het een heerlijke plek om te zitten, van uw koffie te genieten of simpelweg te kijken naar de natuur. Een glazen schuifdeur leidt naar de "lounge" pool met pool dek, waar u kunt genieten van een glas wijn terwijl u kijkt naar de ondergaande zon of naar je vrienden en familie die relaxen in het zwembad.. Op de bovenverdieping is een gezellige zithoek met flat screen TV en een ook hier weer, een prachtig uitzicht. Drie slaapkamers boven in het huis met dubbele bedden en eigen badkamer. Beneden is een apart gelegen appartement met nog een slaapkamer, ook met een dubbel bed en een eigen badkamer. Het appartement beneden heeft een eigen ingang en heeft direct toegang tot het zwembad.

Om ten volle te genieten van de rust van uw vakantie, heeft dit huis een "lounge" zwembad omgeven door natuurstenen tegels, evenals een gazebo om te ontspannen in de schaduw. Of je lekker in de zon wil liggen in een van de realax stoelen of genieten van een boek onder de gazebo, ontspannen bij het zwembad na een heerlijke lange dag, deze villa biedt iets voor iedereen.

 
Prijzen per week Villa extra nacht
2
personen
$ 1,580.- $ 225.-
Extra
personen
$ 138.- p.p.
Totaal maximum 8 personen
$ 20.-
8
personen
$ 2,408.- $ 301.-
  Prijzen per week Appartement extra nacht
2 personen $ 560,- $ 80,-
Er is 10% discount op alle Dive Serves bij Dive Friends Bonaire.
Vraag a.u.b. voor een discount voucher.
  Exclusief gouvernement belasting.
Kosten $5.75 gov./tourist tax per persoon per nacht.
Kinderen onder de 13 betalen geen gouvernement belasting.
Er is 6% toeslag bij betaling d.m.v. credit card.
Electriciteit en water (bij normaal gebruik) zijn inbegrepen.
s' Nacht ophalen (vanaf 22 uur tot 7 uur) US$ 50.- extra
  Voor meer informatie en boeking,
kontakt ons a.u.b. op
email: crownterrace@bonrentaire.com
of via de RentCalender from "Crown Terrace Villa"

Ook beschikbaar voor lange termijn huur

Crown Terrace Villa
Sabadeco Crown Terrace 10
Bonaire, Netherlands Antilles
Tel. + (599) (09) 5100516

Our cancellation policy

Als bezoeker van "Crown Terrace Villa" ontvangt u 10% korting op lucht (of pakket) en cursussen bij Dive Friends Bonaire bij vertoning van uw bevestiging.

Sabadeco Vakantie Verhuur Crown Terrace # 10


BonRentAire.com

Webdesign and Powered By: BonaireNet